Vilken nice helg!

Söndag var det nu då & jag är helt slut.

Fredagen var jättemysig. Emils studentmottagning bjöd på massa god mat och drinkar. Hans hus var enormous, fast vi höll oss ute i sommarvärmen. Efter det släkt-sociala så drog vi på 20-årsfest hos en av Emils kompisar. Där stannade vi tills vi bestämde oss för att vandra till Sollentuna station och åka hem. Sedan blev det natt-Donken på Götgatan. Mmm chicken nuggets! ;)


Schnygg-Ämil med mössan på


Babe & jag på mottagningen

Lördagen började med att Fellicia satte en ögonbindel på mig. Sedan for vi till staden och mötte upp Lina, Somme & Teddy. Det var nämligen dags för min suprise-födelsedagspresent-i-efterskott-dag. Jag är glad att jag inte kunde se alla människor som skrattade åt mig. Efter mycket om & men hamnade vi iaf inne på Gröna Lund, efter att Felle hittat en brasse hon kände inne i en sån där Gröna Lund - apa som fixade in oss gratis. Det blev mycket skratt & åk. Efter Gröna Lund åkte vi in till stan igen och hade avslutningsgrill på ängen i Skanstull.

Haha, jag visste inte ens att aporna var där ><

Idag är jag helt jävla seg och kan knappt tänka klart, men vad jag har hört så är det glass på Nytorget som gäller idag & det tackar man ju inte nej till! :D


SAY WHAAAAAT?

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0