Cinderella Man



Såg den nyss. Verklighetsbaserad. Sjukt spännande. Se den.

110 x 3

Ungefär så många gånger har jag nyst idag. Fyfasen. Jag gick runt och var helt tårögd i stan för att jag nös hela tiden. Trots mina nysattacker så var det mysigt i stan idag. Jag & Linnéa rännde runt och köpte alla möjliga grejer.. eller rättare sagt hon köpte alla möjliga grejer. En annan är ju pank efter West Coast Riot biljettköpet. Lunchade i Kungshallen gjorde vi också. Och fikade i Gamla Stan. Längesen jag var i city.. Älskade Stockholm!

Nyss så pratade jag med Matilda.. hon satt i Florida och väntade på sitt plan tillbaka till Texas. Sötaste hon.. snart kommer hon hem ^^

Nu ska jag ta mig en daim-glass :]

PUWS

Precis som Bengt..

.. är jag förkyld.

Under natten har jag blivit ännu sjukare & min muskelinflammation har gjort förjäkligt ont. Men don't worry, jag ska fortfarande glida runt på stan med dig idag Linnéa! :]


image106

Puws

Nu har vi köpt biljetter!


image105

http://westcoastriot.se

Stöld.. eller?

image104
(Bilden är inte tagen av mig)

Det står en container nedanför huset. Full med grejer. Vems är det? Varför ska de förstöras? Är det rätt eller fel att använda någon annans "skräp"?

Det tycker inte jag. Och inte Aron heller. Därför hämtade vi hem en tv nyss. :] Fast den fungerade inte.. så vi hämtade en till.. som inte heller fungerade. Tyvärr. Så vi blir utan tv på rummet ett tag till. Varför skulle man inte få återanvända saker som fungerar? Jag tycker det är helt okej. Fast det kan faktiskt bero på.. Om det är något väldigt personligt, som man verkligen vill bli av med. Då kanske man inte vill hitta det i grannens lägenhet kvällen efter man slängt det. Men ofta sådant händer.. Keep reusing! Eller?

Btw så följde jag med Aron till närakuten nyss och han har också fått halsfluss.. typ en månad efter att jag hade det. Stackars babe. Vi kommer leva på glass de närmaste dagarna! :]

PUWS

Fellicias Före&efter

image98

image99

image100

image101

image102

image103

Så, vad tycker ni?

En tatuering & en muffins senare

Hey.. Nu är jag tillbaka hemma. Att tatuera sig gick bra för Fellicia, mindre bra för min hand. Haha.. Nejmen, hon skakade lite till en början men sen vande hon sig och krossade inte alls min vantebeklädda hand :] Ungefär en timme tog det och efteråt var hon helt nöjd. Super. Efteråt tog vi en fika på Coffee house by George eller George by Coffee house som Felle råkade säga ><

Om ni undrar vart före&efter bilderna är så kan jag berätta att jag tog med mig min kamera. Men nog fan var batteriet slut. Så vi fotade med Felles mobil istället. Jag sitter nu och väntar på att få dem över msn, men hon är nog inte hemma ännu. Så fort hon kommit hem kommer de upp här på bloggen!

PUWS

Äntligen något att göra..

Hey!
Fellicia ringde nyss och ville att jag skulle följa med som moraliskt stöd när hon ska tatuera sig. Självklart vill jag det! Så nu ska jag snart åka till Odenplan och möta upp henne så ska jag vara hålla-handen-vännen. :]
En sol i nacken tror jag att det blir.. Får nog ta före och efter bilder som kommer upp senare..
Wish us luck!

image97

Donken & Powers


Fy helvete vad gott det var!

Vi smög iväg till Donken & köpte varsin Big Tasty Meny till middag, med en rabattkupong från Csn jag hade. I vanliga fall brukar jag inte käka på McDonalds men just ikväll blev jag så jäkla sugen. Så jag tvingade ut stackars febriga älskling till Donken & sen köpte vi med oss hem.
You gotta McEat once in a while, right?!



Just nu tittar vi på Austin Powers som går på 6an.
 Groovy baby! ;)

PUWS

Onsdag

Hey folks!

Det har varit en lång dag idag. Trött och förvirrad har jag varit. Jag vaknade kl 7 av att pappas idiotfru fräste att "Isa, du måste gå upp nu!" till mig. Jaha okej, pappa hade glömt att väcka mig. Jag gick upp och fixade mig.. När jag kom och skulle ta ett glas vatten i köket hade redan alla kids och pappa satt sig i bilen, och jag möttes av henne istället.
"Har du ingen väckarklocka?"
"Nej."
"Har du ingen mobil eller?"
"Eh, jo det har jag"
"Jahaa.. varför sätter du inte den på alarm då?!"
"Därför att pappa alltid brukar väcka mig."
"Det kan du ju inte förvänta dig."
"Eh, jo, det har han alltid gjort:"
"Äh då var det ju tur att jag var hemma nu då, annars hade han glömt dig kan jag säga"

Käring. Inte fan ska hon lägga sig i allt vad jag och pappa har för oss. Pappa har väckt mig innan jag får skjuts de senaste 11 åren så nog fan kan jag förvänta mig det. Orka henne.

Träffade mamma gjorde jag idag också. Vi skulle mötas kvart i tre vid Medis så jag åkte tuben för att möta henne. Precis när jag stigit av där ringde hon och då visade det sig att det var kvart i fyra vi skulle träffas. Det var bara att åka hem igen. Förvirrade jag.

Piggelin har jag & Aron käkat nu.. vi ska fixa middag snart också. Vad det blir vet vi inte ännu.. Hoppas det blir något tjockt, haha :]

PUWS


Singstar & sånt crap

Sockerhuvudvärk.

Jag har nog inte ätit så mycket kakor på länge. Men gott var det i alla fall! Wilma blev glad att jag kom & firade hennes födelsedag. Vi spelade Crazy Spagetti & Singstar Svenska Hits. Ja, jävlar. Konstigt nog var Blink 182 - What's my age again? med som sång alternativ. Jag ägde den, höhö.

Har just skickat iväg ett mejl till mammen om när jag vill åka till NYC, det blir nog i slutet av v.17 till mitten av v.18. Sen är det ju Valborg  & då tänker jag fasen ha brasa i skogen med alla mina kamrater, sådetså!

Ska nörda lite på bildis nu.. men måste nog hoppa i säng snart. Ska fan opp i gryningen imorgon. (Ca klockan halv 7)

PUWS


Tisdag

Seeegt. Nu börjar jag i alla fall friskna till men inte är det mycket som händer. Jag ska åka till pappa snart. Wilma fyller ju 7 år idag så vi ska fira henne lite. Jag kommer tillbaka till Skanstull typ redan kl 9 imorgon, så någon som vill göra något på dan?

Neverstore har signering på Bengan's vid 5, det kanske man ska gå på. Längesen jag träffade dem. Vårt street-team har ju typ fallit isär. Måste snacka lite med dem om kommande spelningar. Såg deras nya video för inte så längesen på MTV, vad fan har de gjort med Oscars hår?! Stackars liten, inte är det snyggt i alla fall.

Nu ska vi käka lite mackor, sen bär det av till Kista.

PUWS


Soffpotatisar!


Hey..
Jag var hos sjukgymnasten nyss & hon säger att jag måste träna på att kontrollera min svank. Tydligen svankar jag för mycket när jag står & för lite när jag sitter >< Idag körde hon värsta elvärmegrejen på mig också. Nån slags maskin som gjorde att värmen gick enda ner i muskelfästet där jag har ont. Det var läskigt, men ganska skönt. Dessutom sa hon att jag skulle få massage på sepepunkten innan jag går & lägger mig. Sådetså Aron! ;)

Jag & Aron är fortfarande sjuka så idag har vi bara degat.. sovit & kollat på typ Sabrina Tonårshäxan. Soffpotatisar vi.

PUWS


Nykärlek



Panic! At the Disco
Nine in the afternoon

Tröttisar@säng

Nu är vi tillbaka hemma i Skanstull. Fan vad det är intensivt med släkt. Det var ungar överallt haha >< Men mysigt var det i alla fall. Mitt csn-kort hade kommit i postlådan hos pappa också, då blev jag glad. Använde det typ inte förut, men när det gick ut kom jag på att fan det här kortet är ju bra. Så nu ska jag använda det oftare.

Nu har vi bäddat ner oss i soffan (som egentligen är en säng) och tänker titta på tv tills vi somnar..

Natti!

Födelsedagar

Hey... Idag ska jag & Aron på kalas. Det är både min farfar & min lilla syster som fyller år (olika datum) men de ska ha kalas tillsammans haha. Farfar blir typ 68 & Wilma 7 år. Jag fattar inte hur hon redan lyckats bli så stor! Grattis på dem i alla fall! :]


Igår hade vi en jätteskön kväll.. Vi köpte godis och låg och kollade på The Pacifier. Den är fan bra, även fast den typ fått sämst filmbetyg. Vem kan inte älska en stor biffig Vin Diesel som tvingas ta hand om ett par jobbiga kids?

Nu ska jag kolla upp när Märsta-tåget går sen drar vi på 68/7års-kalas! :]

PUWS

Lördag

Hey allihopa..

Denna lördag startade med en supermysig morgon med babe.. När vi myst färdigt gick vi upp & åt en pizzafrukost på Tusen & en natt. Jag åt en pizza som hette "Halvinbakad", som var halvinbakad höhö *chocker*

Efter pizzan bestämde vi oss för att ta en promenad eftersom det var så fint väder. Vi vandrade runt på Söder, och upp till Mosebacke ungefär. Tittade på utsikten över älskade Stockholm. Det var härligt.. Sen blev vi glassugna och gick ner till Nytorget och köpte glass. Vi satte oss i solen som så många andra hade gjort där. När glassen var uppäten åkte vi 3:an till Södersjukhuset och hälsade på Tistou. Han var trött och söt. När hans blöja skulle kollas av pappa Aman ville han inte alls vara med. Han skrek och var alldeles ledsen.. då pratade jag lite med honom och han öpnnade sina blåa ögon och blev tyst och lyssnade. Söta unge!

Nu sitter jag, Mymlan & Aron vid tven och tittar på 80talsfilmen "G". Den suger haha :]

PUWS


Tistou

Här kommer lite bilder på Tistou som vi var och hälsade på..
Han var bara 52 cm lång och pytteliten, skrynklig när han gnällde men jättesöt!

image95

image96

http://juncti0n.bilddagboken.se

Fredag

Hey folks!

Bebisen har kommit!
Det blev en pojke som föddes kl 02.32 inatt. Vi ska hälsa på Nadja & Aman kl 5 idag och se hur den lilla sötisen ser ut :]

Dansen + cirkusen idag var hur kul som helst. Först hade vi balett som uppvärmning och sen dansexamination i modernt. Det gick bra, så får se vad det blir för betyg. Vi hade bara cirkus i 40 min idag för läraren skulle iväg. Han satte betygen också. Kullerbyttor bakåt och frammåt, handstående, hjulningar och jonglering. Totalt så fick jag MVG - och jag är jävligt nöjd med det. Med tanke på att jag inte ens ville göra en bakåtkullerbytta i början av terminen, eftersom det typ är det läskigaste jag vet. Och nu är det lov också! För jävla härligt! :]

Nu ska vi käka Ben & Jerry´s ^^

PUWS

Babyupdate

Heey.. kl är 22 men ingen bebis har kommit ännu.. :(

Dansföreställningen var helt sjuk, man fattade inte storyn men den var endå så jäkla bra att se. Mentalsjukhus slash New Yorks bakgator.. man hängde inte med men galet var det. Jag kan ju säga att den avslutades med en kvinna med diskhandskar på sig som hade en kniv i ena handen och gick som ett mongo. Let's just leave it at that. Haha, uscha jag har fan inte skrattat så mycket på länge.

Imorgon är det dansexamination så ska nog krypa i säng nu.. Fast vi har ju en hel halvtimmes sovmorgon, till kl 9. *Woha*

Natti & puws

Baby on the waaay

Geez. Nadjas vatten har gått.

När som helst kan det alltså ploppa ut en till sötunge till denna familj. Aron får ett syskonbarn! Morbror Aron! Och jag blir typ.. Moster Isa. Haha skumt. Nadja ligger just nu på Södersjukhuset och väntar.. Vi vet inte om det är en tjej eller en kille som kommer, men babyn kommer garanterat bli hur söt som helst. Och garanterat Hammarbyare. Haha :]

image94

Updates kommer!

PUWS

Ultima Vez

Yo.. Själv slutade man skolan kl 10 efter 1 timme skriftligtäckelmatteprov. Sen tog man sig hem & möttes av en glad Maja som gjorde helikoptern med svansen. Efter det satte man sig vid datorn & knaprade på en Snickers. Och sen hämtade man en till & här sitter jag nu. :]

Fedt skönt att sluta redan.. fast jag ska ut med Maja snart i alla fall. Ikväll ska vi på dansföreställning med skolan.


Wim Vandekeybus & Ultima Vez 
MENSKE
 
95 minuter njutning utan paus. Jag vettefasen vad det är. Vi ska i alla fall göra en föreställningsanalys på den. *Wie* ;\

Ska nog göra mig en macka eller två nu..

PUWS

Svullodag

Hey..

Lunchen med mami gick bra. Vi ska ses i nästa vecka nångång också.. kanske prata lite mer då. Sjukgymnasten ringde idag också, jag ska inte dit idag tydligen. Det blir på måndag nästa vecka istället. Idag är det svullodag enligt mitt och babes äta-träna schema. Det var meningen att vi egenligen inte skulle äta något tjockt på de andra dagarna förutom svullodagarna (onsdagar & lördagar). Men det pajade Aron med en gång i måndags när han åt upp sista biten av min kladdkaka som stod i kylen.

"Men jag trodde bara att vi skulle äta extra mycket på svullodagarna..!"

Nästa vecka är det sportlov för fasen.. Vad ska man hitta på? Vad ska ni hitta på? :]

PUWS

Update

Mamma ringde nyss.. vi ska luncha imorgon.
Sushi på IKKI :]

image93

Gillar du sushi?

Streeeeeeeeeet !

Hey!

Klockan är ett & jag kom precis hem. Har haft muntligtäckelmatteprov nyss, men alla fick minst G så det är ju bra. Imorse hade vi street & jag känner att jag behöver dansa mer. Visst, vi dansar ungefär 9 timmar i veckan på Frysen men jag börjar känna av nu att jag vill dansa mer.. helst dancehall eller street. Saknar att ge ALLT! Måste prata med papi om det.. kanske är han en sån snällis att han köper en termin på Danscenter åt mig.

Imorgon har vi ett 3timmars långt mattepass.. Hm. Tveksamt om jag kommer palla. Fast behöver det nog inför skriftligtäckelmatteprovet på torsdag. Babe jobbar idag & det känns lite skumt att det inte ligger en liten korv i soffan & väntar på en när man kommer hem från skolan. Fast det är ju bra att han jobbar så vi blir rika. Haha ;D

Kanske borde man gå ut & njuta av solen lite nu?

PUWS

Photoshoot

Hey...
egentligen ska vi gå & lägga oss nu, men jag kom på att jag var tvungen att uppdatera här. Igårkväll blev helmys på Little Persia med Mange & Emil. Efter Persia drog vi hem till Maja & gick ut med henne sen spelade vi lite MarioCart och jag ägde sönder alla.

Idag har det varit en ganska slapp dag.. antagligen för att det är söndag, men endå. :)
Jag & Aron var på Model House Sweden idag & blev fotade. Det var hur kul som helst. Blev sminkade & fotade av en fotograf som tyckte att jag skulle sitta på Arons rygg, haha. Vi tog bilder tillsammans, men också enskilt. *Props till min pappa som väntade där i 3 timmar på oss. Han var tvungen att vara där eftersom minderåriga var tvugna att ha målsman med sig* Vi enades om att köpa 6 st bilder, 2 självporträtt & 2 på oss tillsammans. Fotografen tog 84 bilder så det blev svårt att välja... men här är några av de vi valde i alla fall! :D

image90


image91


image92


Fler bilder finns på; http://juncti0n.bilddagboken.se

Ska krypa i säng nu, natti!
PUWS 

Shake what yo mama gave ya!



Jag körde situps & rygglyft till den här låten nyss, medans Aron låg i soffan & tittade på haha. Skön låt!
Vi ska ut ikväll.. träffa Mange som är hemma från lumpen & Emil, plus hans polare från Argentina. Vet inte vart vi ska ännu.. nånstans där de inte kollar leg så noga iaf.

Partydudetime! ;]

PUWS


Eftermiddag

Hey.. klockan börjar närma sig fyra & jag, Micke & Aron ligger i nyrenoverade vardagsrummet. Vi har just käkat lunch, varma mackor, & lite chips + Oreos som Micke trodde var lakritskakor >< Jag & Aron var ute med Maja i Vitabergsparken & omkring där.. det var skönt med en långpromenad. Fast jäkligt kallt när det blåste.

image86

Påväg hem gick vi förbi en liten butik.. där köpte vi ett örngott för 5 kr.
Tycker ni att vi är sjuka nu, haha?

image85

Nu ska vi titta på Kustbevakarna..

PUWS

Fler folk börjar halka in

Och det gör mig jätteglad! Glöm nu inte bort att kommentera också :]

Igår blev det en mysig hemmakväll istället.. vi tittade på American Pie & jag gav mig på Arons gitarr & försökte spela Blink 182. Mjao.. let's just say I have som practice to do.. ;]

Lördag idag, wûnderful! Vad ska ni hitta på idag? :D

PUWS

Fredag

Hey... Jag är hemma från skolan idag. Egentligen har vi vinterfriluftsdag men alternativen sög så jag & Aron är hemma & ska till att städa lite. Sum 41 står på högsta volym på datorn & Aron ska dammsuga snart.. Jag har redan röjjt lite i vårt rum så jag förtjänar en paus haha. Vi vet inte riktigt vad som händer ikväll men vi kanske ska till Emil i alla fall. Vi får se.

Ska hjälpa till att städa lite nu..  :)

PUWS

Valentines day

Underbart.

Jag vaknade ungefär kvart över sex imorse (hos pappa i Märsta) med en mysig känsla i magen. Det här kommer bli en bra dag. Solen sken & jag nästan studsade ur sängen. Gick i skolan till 12 (rymde tidigare med Vonne & Vurre) Sen åkte jag hem & möttes av sötvovve Maja som hade en ros i halsbandet åt mig. Sen pussade jag på babe & han sa till mig att gå till köket. Där blev jag ombedd att blunda & sen fick jag massor av grejer, en sak i taget. Bara massa tjock fick jag! 2 Ben & Jerry's, Oreos, 3 vaniljhjärtan & en ask chokladhjärtan. Söta min bebis, då blev jag glad! Av mig fick Aron ett par fillingar med Homer/hjärtan på & en trisslott (som han tyvärr inte vann på).

När vi ätit lite choklad och vaniljhjärtan tog vi oss ner till Eriksdalsbadet & badade bubbelpool i typ 2 timmar, det var skönt. Middag blev det på Friday's på Östermalm. Hur gott som helst! Vi drinkade lite & åt massa gott.. såklart brownie med glass till efterrätt, YUMMIE!

Efter middagen blev det en promenad med Maja & nu sitter jag här.. men vi ska nog hitta på något annat nu.. Mihi!

PUWS

   <--- Lite bilder, fler finns på http://juncti0n.bilddagboken.se/

Babes tankar om Pizza Hut

image80

Idag när vi var ute & gick med Maja kom vi fram till att vi bränt ungefär 1000 kr på Pizza Hut Lunchbuffé sen vi blev ihop. Ganska duktigt eftersom Aron inte ens visste vad Pizza Hut var innan jag drog med honom dit på hans födelsedag. När vi var ute & gick på Ringvägen tidigare idag gick två idrottstjejer förbi & då fick babe en superidé.




Aron;
Man skulle ha en sån där fet träningsväska med sig och sen sno med sig massa pizza från buffén!
Jag; Haha, så kan man ju inte göra babe!
Aron; Men jag tycker det är orättvist att alla tjockisar kan äta mer än mig!

Söta han. ><

PUWS

:*

image79

You're still my Wonderwall.

Onsdag

Hey folks..

Jag ska åka till pappa i Märsta ikväll.. det ska bli ganska skoj. Längesen jag träffade syskonen :]

Idag gick jag upp kl 7, vilket jag inte gjort på evigheter. (Bortskämt jag vet) Sen åkte jag till tandis i Sumpan. I tio minuter var jag där, sen ansåg tandsköterskan att jag var redo att gå. Kändes ganska onödigt att åka dit möhö >< Efter snabbvisiten på Kronan Tandreglering åkte jag hem till Skanstull, hämtade väskan min och sen åkte vidare till skolan. Basgruppsmöte i 40 min sen började min nästa lektion 1,5 timmar senare. Så jag åkte och mötte Aron och Maja i Tanto. Det var härligt! VÅR VÅR VÅR! Massa små kids som var ute och lekte och solen sken. Hoppas vintern är över nu. :]

image78
Har typ nyst massa gånger idag, jag vill inte bli helsjuk till sportlovet!


Vad ska ni göra på lovet frässten? :]

PUWS

Södra Sjukgymnastinstitutet

Där var jag nyss & blev böjd och skruvad på. I en timme ungefär böjde sjukgymnasten Inger på mig åt alla möjliga håll & riktningar. Hon visste fortfarande inte vad det är för sepe i min rygg men hon gav mig några tips att göra tills nästa vecka;

* Rygglyft för att mjuka upp ryggen
* Sit-ups för att mjuka upp ryggen
* Träna på min sittställning så jag belastar ryggen mindre
* Använda Zon gelén


Så jag antar att det bara är att köra igång med allt det där. Jag ska tillbaka till institutet på onsdag nästa vecka. Antar att hon ska skruva och massera på mig ännu mera då.

image77 Här är lilla Inger haha :]

Jag ska till tandläkaren kl 08.10 imorgon. BLÄH!

PUWS


God morgon

Jag gick upp nyss. Jag är sjuk. Pojkvän har smittat mig. Gulle han. ><

Galet trött

Hey.. jag kom typ precis hem från skolan. Vi har haft danslektioner hela eftermiddagen. 3, 5 timmar dans, och så springa till bussen på det också. Geez, jag höll typ på att dö. Dansat sönder knäna har jag gjort också, de är helt blåmärkta. Imorgon ska jag i alla fall till sjukgymnasten så de kan kolla på min muskelinflammation i ryggen. Det ska bli väldigt skönt att få veta mer om inflammationen.

Jag slutar halv 2 imorn.. Danslektioner hela förmiddagen & sen 2 mattelektioner på eftermiddagen. Heja matteprojektet. Bajs. Jag ska i alla fall gå ut med Maja när jag kommer hem... det brukar vara mys.

Det blir till att lägga sig tidigt ikväll tror jag..

PUWS

I'm not there

image75

Vi var alltså & såg denna film på Filmstaden Söder nyss. Den var väldigt snyggt gjord men jag tror nog att den uppskattas mest av Bob Dylan fans. Historien är lite krånglig & faktumet att det är 6 olika personer (Bl.a. Heath Ledger) som spelar rollen som Dylan gör det lite förvirrande. Men jag rekommenderar alla att se den! (Kanske plugga på Bob Dylan kunskaperna lite innan, så man hänger med)

Nu ska vi äta middag & säkert diskutera vidare om filmen..

PUWS

Lördag

Hey!

Jag & Babe kom precis hem efter en promenad med Maja. Den var jättemysig förutom att Maja blev helt tokig och jagade en katt, och sen försvann i typ några minuter. Det var lite scary, men sen kom hon tillbaka och var hur nöjd som helst. :]

Idag har vi inte gjort så mycket alls.. bara degat. Sen hoppade vi i duschen, käkade och sen kom vi fram till att vi skulle göra något. Det blev biljard i en timme. Aron vann mot mig 5 gånger och jag skyller på otur! .___.

image73

Efteråt snurrade vi runt lite efter ett mysigt café här på Söder, vilket det finns många av. Men inte så många som var öppna så pass sent. Till slut blev det ett på Götgatan där vi delade på en morotskaka (yumyum) och tog varsin stor kopp chai-latte. Det var riktigt mysigt att fika med dig, gulle! <3 Vi pratade om sommaren och roadtrips och allt möjligt. Sen ringde Emil & ville att vi skulle åka till honom i Sollentuna, men vi enades om att det orkade vi inte och att det fick bli en annan gång. Efter fikat blev det promenera hem, och ut med Maja sen då. :]

Imorgon är det Bob Dylan som gäller. Först är det "Bob Dylan-brunch" här hemma, vad nu det innebär. Och sen ska hela gänget iväg och se nya Bob Dylan filmen på bio. Det ska bli nicey.. :D

image74 Nån som redan har sett den? Är den bra? :]

Ska sällskapa Babe nu..

PUWS

Dance dance



Jag hittade en dansvideo med oss från en dansuppvisning på Fryshuset som Dilara lagt upp..
Jag är den med militärgröntröja & bruna byxor som springer in som andra person.
Enjoy! :]

I brist på annat...

..så bakade jag en kladdkaka!

image72


Mums, huh?



Nu ska jag gå ut på promenad med Maja-vovve! :]

PUWS


Studiedag



Ledig idag.

Hitta på något? :]

Yellow rat bastard

Yo bro!
Jag sitter & tittar lite på Yellow rat bastard.com & vad dom har för utbud, här är några av de tees jag vill köpa när jag åker till NYC i vår. (Volcom-hoodien var också jävligt snygg, tycker jag)  :]

Klicka för att förstora..

  
   


Vad tycker ni?

PUWS

"Den lilla utflykten"

Hey.. jag var i skolan i typ en halvtimme idag. Gjorde snabbt klart ekonomiprovet som började kl 9, sen drog jag med Felle & Carro till Adidas Factory Outlet i Luma.  Där hittade jag sjukt söta bebis-skor som jag tänker köpa till Nadjas bebis. Helt svarta var dem med ett litet guldigt Adidasmärke fram. Det ska bli en cool bebis, sådetså. :]

Efter "den lilla utflykten", som vi kallade det. Fick jag vänta på Grus (eftersom jag inte har någon egen nyckel än) så att han kunde släppa in mig hemma. Jag var hemma & stuffade lite ett tag. Lunch blev det sen med Linnéa på Louis Jazz Club i Söderhallarna. Kött med pommes & beanaise-sås, mmm!

När vi lunchat klart åkte jag tillbaka med Linnéa till skolan & hälsade på alla matte-nördarna, det var trevligt :D

Imorgon är jag ledig.. fyfan vad skönt. Sova, sova, sova!

PUWS


MEN GÅ & DÖ, BILDIS!

image63

Shopping på Apoteket

Shauw!

Semlorna igår blev jättegoda. Jag gjorde en mini till mig & sen blev det 13 st stora också. Tur att det bara är en gång om året man ska käka semlor.. dom är jäkligt mastiga alltså.

Våra smäskiga semlor!
image62

Idag var jag i skolan & allmänt lullade runt. Inte direkt en givande skoldag, men fick redovisa boken i svenskan i alla fall. Skönt att ha det gjort.

Efter skolan drog jag & Vonne till Apoteket på Ringvägen. Där shoppade vi loss på diverse ansiktsgrejor. Så ikväll ska vi provköra dem & imorn kommer redovisningen om hur det har gått. Vi är så duktiga, haha :]

Imorgon är det värsta ekonomiprovet i skolan. Börjar kl 9 & vi har till kl 11 på oss. Sen börjar en mattelektion typ kl 12. Ofta man väntar 2 timmar på en mattelektion efter att ha gjort provet på typ 1 timme. Inte. Det blir nog inte många som kommer gå på den lektionen..

Fotbollstajm nu..
PUWS

Fettistisdag

Eller vad folk nu kallar det (?). Idag ÄR det i alla fall dagen man ska käka semlor tills man spricker.

Jag, Micke & Aron är på G med semmeldegen på jäsning.. Vi ska göra både vanliga och mini-semlor. Det kommer bli gottis ^^

Idag hade vi street med Thomas & det var huuur jobbigt som helst men också hur kul som helst. De vanliga lektionerna gick däremot jättesegt & jag var jättegrinig i slutet på sista lektionen, haha. Men nu är allt bra igen.. the thought of sugar makes me happy! ;D

image61

SEMLOR COMING SOON!


PUWS

Måndag

Yo bro.


Idag kom jag inte upp ur sängen innan kl 11.30. Det berodde på att jag sov som en gris och sen fick jag finaste frukost-på-sängen av babe. Missade visserligen 3 lektioner i skolan men det orkade jag faktiskt inte bry mig om. Jag var i alla fall med på danslektionerna nu i eftermiddag.

Imorn är det fettisdagen. Semlor here we come!

image60

Jag och Aron ska gå och handla och fixa tacos till familjen nu.. :]

PUWS

Söndag

Hey.. pappa var här i Skanstull nyss & pratade med Arons föräldrar. Det gick helt okey & det känns som om allt kommer fixa sig endå. Istället för att jag tvingas ut till skogen så får jag ringa när jag vill komma dit. Skönt.

Idag måste jag plugga lite historia om 1900-talets betydelse i boken "Janne, min vän". Det kommer nog gå bra möhö. Sen måste jag ringa Söders Sjukgymnaster också, eftersom de inte hört av sig om min muskelinflammation.

Igår var det nice på jobbet.. var & käkade med några av arbetscomraderna & det var mys. Efteråt åkte jag till Hökarängen & tittade på Potter-filmen på Nadjas storbildstv, mih. Jag & babe hade köpt massa godis som vi svullade i också. "Det är faktiskt lördag", sa jag i affären.

Babe håller på att bli sjuk så det är ju fedt tråkigt.. kanske är det min halsfluss som blommar ut i min sötis hals nu :\  Hoppas inte.

Ska slappa söndag nu..
PUWS

Äntligen lördag..

.. men det betyder ju inte att man är ledig. Jag ska jobba mellan 14-18.30.

Igår var det svinkul på jobbet, men också hur stressigt som helst. Röda mattan hade rullats fram och diverse svenne-kändisar gled in för att titta på musikalen. Typ Sissela Kyle, Lill-Babs och "han från Rederiet". Jag fungerade som allt-i-allo, alltså sålde program, var värdinna, rev biljetter, och jag stod även i garderoben efter föreställningen. Men det roligaste var att vara blomsterflicka på scen! Vi hade ett helt rum fullt med blommor och typ 10 pers av oss fick gå upp på scen och lämna blommor till artisterna. :D

Jag vaknade idag av att babe fick ett sms. Av sin mami, haha. De hade gjort värsta mysiga frukosten och ville att vi skulle vara med. Mys! <3

Ska typ hoppa in i duschen nu..

PUWS

Uppe i varv!

Hey .. jag kom precis hem från skolan & är heeeelt uppe i varv. Typ bubblar 1000 ord i minuten & bara dansar runt. Dansen idag var jättekul, och cirkusen också. Ibland är det för jävla härligt att gå på Fryshuset!

Musikalpremiär ikväll, work work work!

PUWS