Fredag

Ohoho vad det är varmt! Vi smälter over here!

Idag vaknade jag av att Aron kom in med en bricka och sa "Men beejb".  När jag öppnade ögonen såg jag söta honom som hade gjort frukost på sängen till mig. Med vattenmelon & färskpressad juice & mackor. Då bleve jag glad :) <3

Efter frukost gick vi ut med Maja i nån timme sen köpte vi lunch-ciabatta igen. Tror vi kommer bli stammisar där faktiskt, haha. Aron har varit duktig och slagit in Emils present och nu sitter vi och mumsar choklad. Om ett tag ska vi åka iväg på mottagningen och om vi hinner ska vi också racea till Orminge och titta på Adjusted som spelar där vid halv åtta. Härligt att dom kommit igång med spelningar igen! :)


Andreas från Adjusted
(www.adjusted.se)

Funderar på att hoppa in i duschen nu..
Later ladies & dudes! ;)

KL 19:36

Vilken skön jekla dag!

Träffade Linnéa
Lunchade med mamma
Möte Aron & Micke och köpte en studentpresent till Emil
Gick till reaggefiket

Tog massa bilder gjorde jag också för en gångs skull!
De finns uppe på bildis där jag bestämt mig för att bli mer aktiv igen; http://juncti0n.bilddagboken.se

Tog denna bild också <3


Aron sitter och tittar på Vänner nu så jag antar att jag ska joina honom.
Vi hörs, puws! :)




 


Torsdag

God morgen!

Idag vaknade jag av att telefonen vibbrade typ massor med gånger. Kände mig riktgt poppis med alla sms som trillade in. Planen idag är iaf så att jag eventuellt ska träffa Linnéa, sedan luncha med mamma och efter det ska Aron åka in och möta mig och så ska vi leta efter en studentpresent till Emil. Ikväll kanske det blir Grönan med Lill-Anders och Simon för Anders vill titta på In Flames som går på kl 20.00 :)

Vi gjorde världens frukost imorse, det var den bästa på länge tror jag; Äpple/Päron/Citron/Ingefära-juice + mackor med ost & gurka + slice vattenmelon = GOD FRUKOST!

Får se om jag följer ut med Aron & Maja nu eller om jag ska fixa lite hemma. Ut ska jag snart iaf :)
PUWS

- vattenkrig | + massage

Hey ..

Det blev inte av att jag åkte till vattenkriget endå. Alla mina girls hade ju redan åkte hem efter deras omprov så orkade inte masa mig dit. Istället var jag & Aron ute med Maja, sen åt vi och sedan var Aron tvungen att åka till jobbet. Då åkte jag in till stan och vandrade omkring/fönstershoppade enda tills det var dags för min aromaterapimassage. Den var jätteskön, men också jättejobbig. Jag hade 2 muskelknutar i ryggen, och dessutom hade några kotor i nacken hamnat fel. Så Anisha masserade på dessa och det gjorde verkligen skitont! Men samtidigt visste jag att det var bra. Efter massagen tipsade hon om ett detox-pulver som skulle hjälpa mig att bli av med muskelknutarna. Så jag kanske ska få det av mamma & pappa.

Imorgon blir det nog ingen skola alls.. Skönt.
Och på fredag är det Emils studentmottagning.. Vi måste bara hitta nån bra present att ge till honom. Vad ger man till en dude i studentpresent? ><

PUWS

Vattenkrig & studentmottagning

Yes, det är inplanerat nu!

Imorgon kommer Frysen freaka och starta vattenkrig på skolgården. Estet vs Idrott. We're gonna kill 'em! :'D

Och på fredag ska jag & Aron på Emils studentmottagning. Fan vad kul, jag vill också ta studenten! Men bara ett år kvar dock, så jag klarar mig nog :)

Mamma är här och hälsar på i Skanstull & förvånande nog har vi redan gjort äpple&citron juice. You can't get enough!

Nu ska jag prata lite med Tistou som också är här, PUWS :)


Tisdag

Usch, var seg jag var imorse. Men jag lyckades ta mig upp kl 06.50 iaf. Sedan var det bara att ta tuben till Hässelby Gård och ha föreställning. Det gick bra och det var riktigt kul också. Publiken levde! :)

Efteråt åkte jag & Vonne hemmåt. När jag kom hem gnällde jag på Aron att jag var jättehungrig så vi hamnade på Ciabatta-stället igen.. Med varsin grillad mozarellaciabatta i handen. It's so good! :)

Nu har vi typ speed-städad och känner oss sugna på juice. Ja, vi är beroende. Nej, det gör inget. ^^

Imorgon är det  vattenkrig i skolan.. Får se om jag kommer. Har inga lektioner annas så det är smått onödigt, men det blir säkert kul så. Jag ska på aromaterapimassage imorn också. Den jag fick av Aron i födelsedagspresent. Det är på ett ställe vid Östermalmstorg som heter The Diet Shop. Har aldrig varit där så det är lite spännande.. Hmja :)


Nu ska vi gå & handla jordgubbar och lime till juicen.. PUWS



Måndag


Denna maskin alltså! Den förgyller vår vardag. Idag har vi redan lyckats pressa ananasjuice, äpple&ciron juice & morotsjuice + hallon smoothies. Vi äter nästan ingenting här länge, allt vi får i oss är i juiceform! Köp den sägar jag bara, Philips Juice Master.

Idag hade vi vår första turnéföreställning. För ca 80 fjortisar, i Huddinge. De hade ingen scen där, trots att de har "dansprofil" i både årskurs 8 & 9, så vi fick dansa i deras Andra världskriget-bunker till gympasal. Och inget ljus hade de heller, det blev lysrören som satt i taket. Mjo, nä, vi fick inte riktigt in scenkänslan alltså. Publiken var ju inte direkt heller helt på G. Men själva föreställningen gick bra iaf.

Efter föreställningen åkte jag till Flempan & mötte upp Aron efter hans jobb. Sedan gick vi till Götgatan och köpte mig en grillad ciabatta, det var fan något av det godaste jag ätit på länge! Och bara 35 kr kostade den också. Jag tror jag har hittat en ny favoritaffär :)

Imorgon ska vi dansa i Hässelby & det kommer nog gå bättre än idag. Där finns det i alla fall en riktig scen!

Nu ska jag slå mig ner med alla andra fotbollsnördar & glo Sverige-match.
Chao :)


Juicy

Hey..

Ska kila i säng snart men kände att det var lika bra att skriva av mig lite, även fast jag inte har 500 läsare per dag. Idag har vi typ inte gjort annat än druckit smoothies & pressat egen juice. Familjen har köpt en ny slags juicepress och den är sjukt bra! Vi gjorde äpple&citron juice idag och det är sjukt gott! Alla borde han en sån där maskin.. borde typ vara lag på det.

Annars har vi varit ute med Maja, och nu till kvällen skulle egentligen hyra Sunes sommar. Men dvden var utlånad men själva fodralet hittade vi.. fedt dåligt av butiken att ha fodralet men inte skivan inne. Hmja. Men det blev Bert avsnitt ist, och det är ju lika bra. Till det blev det juice och choklad haha. :)

Idag tittade vi också på dvden som följde med till juicemaskinen, och den inspirerar en till att starta ett nytt (juice)liv. Mannen som snackade och demonstrerade var typ heeelt speedad och snackade i sån fart att han knappt kunde andas. Dock var dvden i skitdåligt skick så den hakade sig typ hela tiden. Irriterande.

Imorn är det dansturné till Huddninge som gäller. Vi ska ha föreställning för klasser med dansinriktningar. Jag är inte helt pepp nu, men det kommer la imorn.. Nu är det i säng som gäller..

Chao ;)


Myskväll

Hey.. Det blev till att picknicka med Aron & Maja idag. Det var jättemysigt, vi lade ut filten på "Ängen" mellan Skanstull & Tanto. Sedan låg vi där tills Maja ville ner och bada. När hon väl gjort det blev hon superpigg och ville busa med Aron. Hon hoppade upp på honom och nästan rev sönder stackars pojken. Men det gick bra trots allt.

När vi kom hem fick vi jättegod mat som Grus gjort, nån slags wok och nu sitter vi och tittar på American Pie 2 och sippar hallonsmoothies + mumsar marabou. Life is good! :)

Imorgon är det Mors dag, glöm inte det alla barn! ;)

Här kommer lite bilder från dagen, och ha en fortsatt bra kväll..







Lördag

Mornin..

Vaknade typ nyss.. Gårdagen var ganska skoj. Det blev ingen grill dock (det blev maxmål på MAX ist :D). Innan vi käkade där var jag, Anton & Aron förbi Mymlan som jobbar på Spymlan i Humlan och lämnde lite grejer till henne. Kvällen spenderades i Tanto på grusplan. Jag & 7 glada grabbar som spelade fotbolls tills de trillade omkull av både fullhet och trötthet.

Vid kl 2 trillade jag & Aron i säng och vi sov som grisar tills nu nästan. :)

Idag har jag nog inga planer.. Måste planera när jag ska åka till min far och hämta min nya mobil som kommit. Det blev W580i till slut. The black one.


Fredag

Nice dag!

Vaknade kl 9, myste till 10, ut med Maja som badade och var helt tokig. Sedan blev det lunch på Pizza Hut & shoppade en ny bikini på H&M. Vi ska kanske glida förbi Mymlan senare ikväll, som jobbar på Spymlan (Spybars backficka) & införskaffa gratis drinks. :)

Också blir det kanske grill ikväll. Skönt att inte har så mycket planerat, men endå ha alternativ... Mamma har mailat runt på jobbet om nån behöver barnvakt och det var typ 5 pers som redan svarat. Så kanske ska jobba snart också :)

Nu ska jag äta choklad & glo på Vänner :)
Puws

Ledig idag...

... eller egentligen inte.

Hade 2 samhällslektioner & ett arbetspass i skolan. Men stannade hemma, som resten av vår klass typ. För dessa 2 lektioner var tydligen bara för de som ska hålla ett frivilligt muntligt tal, och jag är inte en av dem. Så jag säger som Felle "Så de måste ja säga va den bästa skolkningen nånsin....visste inte om det men de visade sej vara bra ändå".

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag men ska snart ut med Maja iaf. Måste hitta nån lunch att äta också.. Kanske käkar ut med Maja, vi får se. :)

Imorgon har vi tydligen en lika onödig skoldag. Tror inte det blir någon skola då heller.. Ska kanske träna med Felle & Carro istället, om jag kommer upp ur sängen.

Chao



Champ!

And as you know Manchester United won!

Och Ronaldo grät. Som vanligt. Spelar ingen roll om det är vinst eller förlust, gråter gör han alltid. Och jag kan inte rå för det, men han är min barndomsfavorit och en liten tår rullade nästan ner för min kind också.


(Gammal bild från 2005)

Onsdag

Gitarrspelande & Micke som skriker på GTA. Det är vad jag hör just nu. Awh, vilken dag. Har inte hunnit slappna av förrens nu.

Imorse samlades vi kl 10 i skolan, värmde upp -> åt lunch -> sminkade oss -> hade en jävligt bra dansförestälnning för skolan. Jag tycker det gick bäst för mig den här gången faktiskt. Kan bero på publikstödet vi finns. Typiskt Frysen att spåra ur som publik. Men för oss dansare var det bara skönt att veta att vi hade publiken med oss :)

Dansföreställningarna igår var också bra. Linnéa, Mamma & Lars, och pappa kom på den första. Och Aron, Peé, Simon & Shila, och Mymlan på den senare. Jag fick en ros & 2 chokladkakor av Aron efteråt.. Gulle han! <3

Efter skolan idag åkte jag hem, duschade och sedan gick jag, Aron & Micke ut med Maja. Målet var planka.nu ´s huvudkontor i Hornstull. Jag såg till att vi hittade dit och sedan blev Aron äntligen medlem. Helt rätt! Sedan gick vi och käkade på GROOVE. Fedt gottis! Jag åt nachos, Micke - buffalowings och Aron - hamburgare & pommes (För att jag ville ha pommes). Sedan vandrade vi tillbaka med Maja & hennes fotboll.

När vi kom till Eriksdalshallen satte vi oss ner och väntade. Jag skulle på ett infomöte för ett sommarjobb jag sökt på ett Sport Camp. När hela Sport Camp gruppen hade samlats gick Aron, Micke och Maja hem och lämnade mig till mitt öde. Men det gick bra allting, 2 andra tjejer som sökt jobbet visade sig också gå på Frysen fast natur/dans & simning. Konstigt att jag aldrig sett dem förut. Menmen, nu har jag iaf lite jobb i sommar :)

Resten av den här skolveckan är typ utfyllnad. Lektioner som inte fyller någon funktion. Tveksamt om jag kommer gå på dessa. Men vi får se, kanske gör det iaf :)

Ikväll är det fotboll, Champions Legue som gäller. Choklad & hejaskrik, here we come!

C ya, would'nt wanna be ya! ;)

Tisdag

Hade dansshowerna idag... Jag är trött som ett as men skriver mer om dansshowerna imorgon, då vi också har skolföreställning. Tack alla som kom idag, det betydde mycket! :) <3

Nu ska jag gå och lägga mig.. Orkar inte lyfta ett finger nästan.

Natti!

Dancemania

y0 bro.

Okey så jag orkade inte komma i tid imorse. Men vad gör det när teatrarnas föreställning var 2 timmar lång? Fattar inte varför de lade en timmes danslektion innan vi skulle se teaterföreställningen. Den var i vilket fall bra, lite för lång men med både roliga och allvarliga scener. Dansen gick väl hyfsat idag. Vi repade på scen för första gången, med både ljud och ljus. Det är en del grejer som måste fixas till imorn men det går nog bra.
Sedan kl 18.00 är det premiär för oss, dans 2orna på Fryshuset :)

När jag kom hem möttes jag av en superglad Maja & superglad Aron. Söta han hade redan fixat tvätten i tvättis & bakat en kladdkaka åt mig :D
Jag har min egen lilla hemmaman haha ^^

Efter kladdkakan som var jättegod gick vi ut med Maja på promis. Vi mötte en skitsöt Leonberger (Maja är 1/3 leon) men ägaren lät inte Maja varken hälsa eller leka med den. Taskigt :\

image180
En Leonberger

image181
Sötaste Maja

Hmja nu ska vi försöka klura ut vad vi ska laga för middag. Mamman & pappan kommer inte hem förrens ikväll. Vi funderar på vitlöksmarinerade jätteräkor med potatisklyftor.. Mmm...

Mihi, puws ;)

Fan vad trött jag blir!

Alltså, jag är så jäkla trött på SLs personal så det finns inte!

På Gullmars, påväg hem från Nadja, så mötte vi världens suraste kärring i biljettluckan. Hon var så jäkla otrevlig så det finns inte! Jag orkar inte förklara men jag tror de flesta kan hålla med om att SLs personal inte är så jäkla trevlig. Usch. Jag ska fan gå med i Planka och vägra betala typ 30 spänn för att åka mellan Gullmars & Skanstull. Jag tycker att alla ska vägra dessa priser som ruinerar oss!

Btw så var middagen jättemysig hos Nadja & Tisse blir bara sötare och sötare..
Nu ska jag packa dansväskan inför imorgon. Halv 9 - halv 5 danslektioner imorgon med.

//Isse

Sucky väder igen

Och trots det har jag & Aron varit ute med Maja i Björkhagen i 2,5 timmar.

Duktiga vi! Det var fedt jobbigt att vandra runt i skogen och bergen och allt vad det var. Men vi klarade det iaf :)

Senare ska vi åka till Nadja & kolla på fotboll + antagligen käka god middag. Det blir välan trevligt men tror att jag kommer vara lite trött efter promenaden... :\

PUWS

På bättre humör nu :)

Jag har nämligen bakat en jordgubb/blåbärspaj som är i ugnen nu. Anledningen till att det blev 2 olika sorters bär är att det simply fanns för lite jordgubbar. Så jag lade de jordgubbar som fanns i mitten av pajen, och sedan blåbär runt. Det blir säkert smarrigt :)

Annars har vi inte gjort så mycket förutom glott på So You Think You Can Dance. Plus att jag sov typ 1,5 tim efter det senaste inlägget. Åh vilket händeslerik dag. Not ;D

Hmja antar att jag är så seg pga gårdagen. Det var mycket som skulle läras in, dansas och diskuteras.

Nu ska jag lägga mig i soffan hos bebi.
Pusshej :)

Äckelväder

Gå & dö.

Jag är trött, men kan inte sova. Jag håller på att utveckla en huvudvärk. Gnäll, gnäll, gnäll.

Varför ändras mitt humör med vädret?? :\

Ordinary night

Hey.. jag är trött som fan. Ska kila i säng snart.

Ville bara updata om att jag, Micke & Aron sitter och tittar på Kill Bill 1 just nu. Och att den är sjukt oreallistisk och äcklig. :)

Älskling köpte Oreos till mig när han var och handlade förut frässten, det tyckte jag var gulligt. <3

Annars har det väl inte hänt så mycket annat.. Mår typ lite illa för att jag käkade så mycket mackor till middag + vanilj-BenNJerrys med Oreos. ><

Fick ett mejl från Facebook nyss med denna information;

image179


Mjaaa.. stämmer det tycker ni??

Nattsi natt ;)

Psychoday

Och jag menar faktiskt inte hur det varit på dansen under dagen :0

Dagen börjar med att Aron blir attackerad av ett psycho vid Kistas tub station. Aron råkade snudda vid en mans sko i rulltrappan, och då sa Aron "Ursäkta". Då blev mannen helt galen och började skrika massa på Aron, han sa typ "Inte ursäkta! Jag är inte aggresiv!" osv. Mannen står på "fel" sida (vänster) i rulltrappan där man oftast brukar gå förbi. Det kommer en dam och vill gå förbi mannen och då börjar han skrika på henne också!
När vi kommit upp från rulltrappan glor han på oss, går igenom spärrarna och går till andra sidan av väntesalen. Jag som hade missat varför mannen blev arg, frågade Aron det. Vi stod alltså och pratade jag & Aron. Och då kommer han fram igen, glor så ögonen nästan ploppar ut och säger "Du snacka, jag tänka!". Och sedan går han ut och ställer sig på perrongen där tågen inte går mot Centralen. Puh.
Psycho.

Och idag efter dansen så gick jag, Felle och Vonne på Pressbyrån för att köpa lite various stuff. Och där stod en man med en 1,5 liters cola och en liten flaska cola. Och han pratade högt och tydligt för sig själv. Han sa inte "Åh jag har glömt min plånbok hemma" eller liknande, utan han startade en konversation med sig själv.
Psycho.

För övrigt har det faktiskt gått helt okej på dansen idag. Det var några kritiska ögonblick men en havreboll, en delicatoboll & en bulle fick mig igenom dagen iaf :)
Jag tror att det kommer gå bra på föreställningarna.. Jobbigt och svettigt och stessigt, men det kommer nog bli riktigt kul endå :)

Nu ska jag hoppa in i duschen
Puws :)

God morgon

Klockan är 06:51 och pappa skriker att vi ska åka nu. Orka.
Idag är det repdagen med dansen, hela dagen. Hoppas vi inte dödar varandra :)

Ha en bra dag!
Puws


The day before tomorrow

y0 bro.

Nice dag, so far. Har gjort NP i engelska reading/listening, och det gick väl bra. Garanterat bättre än matten iaf :)

Efter den "långa" skoldagen gick jag hem, duschbadade, och åkte in till stan för att luncha med mamman min. Vi hamnade på Sawadee och jag åt en supergod Wonton-soppa. Me likey!

Nu har jag & Maja precis varit och hämtat Aron på Södra Station. Han fick jobb idag för en gångs skull. Lucky him , som får en fet paycheck i slutet av månaden *avis*

För övrigt har en Erik från Eriksdal Sportscamp ringt och ville ha med mig på infomöte på onsdag nästa vecka. Verkar som om jag får sommarjobba lite i sommar iaf :D
Kids + sport + me = MONEY MONEY

Snart ska jag & Aron åka ut till skogen (dvs Märsta) och hälsa på min kära far och familj. Det ska bli mysigt. Vi ska nog hyra en film eller nått och titta på den ikväll i bäddsoffan.

Hoppas ni också får en nice kväll! :)

PUWS

Uh, vilket väder..


Fyfan.
Mitt humör skönk i samma takt som solen försvann.

Jag känner mig jättegnällig & fick världens huvudvärk för nån timme sen.
Men nu har jag iaf ätit en Alvedon.
Jag & Aron ska gå på bio vid sju på Medis. Vi ska se Be kind rewind med bl.a. Jack Black i huvudrollen.
Hoppas den är bra annars kommer jag väl vara ännu gnälligare, haha.
Ähh från och med nu ska jag försöka vara lite gladare inför kvällen :)


Duktigt Isabelle!

Idag har jag & Felle varit produktiva.
Först kirrade vi samhällsprovet på ca en halvtimme, sedan gick vi hem till mig och hämtade träningskläder. Vi skulle nämligen till Friskis och gå på medeljympa. Fast först gick vi till Gina Tricot och köpte mig ett linne till dansföreställningarna nästa vecka. :)

Vi (Läs Felle) hann ta en kopp kaffe på McDonken innan, för Gina öppnade inte förren kl 11. Först in var vi där, och självklart hade jag glömt mitt presentkort hemma. Men jag köpte ett linne på rea endå.

Sedan var vi på Friskis-passet och det var hur kul som helst. Väldigt mycket olika folk där. Det var ganska krävande men passet var slut precis innan man höll på att dö.. Och avslappning blev det också. Jätteskönt :)

Efter passet gick jag hem till Aron & Mymlan, vi har precis käkat upp vår lunch och nu sitter vi och kollar på Vänner..

Känner mig ganska duktig över vad jag hunnit med so far idag :)



One month to go

11 månader med älskling idag <3

image178

Tisdagmorgon

Hey y'all!

Jag ska springa iväg till skolan snart men måste bränna en CD till vår danslärare först. De kanske ska ta vår sista del i vårt dansnummer och göra till the grand finally i showen :O Och därför måste hon få hela låten så hon kan tänka övergångar mellan dansgrupperna osv.

Jag hänger inte med i vädret idag, men jag har leggings och jeansshots på mig så får väl hoppas att jag inte fryser ihjäl. :)

Måste fixa CDn nu, men vi hörs sen!

Chao

Jul-te?

Har nyss ätit mysigaste middagen med mamman, Nadja & Tistou. Den bebisen är så jäkla söt :)
Också drack vi supergott te med kardemumma, kanel & nejlika i sig. Jag tyckte det smakade jul.. Tills jag fick veta att det var svartpeppar i också. Skumt, men det var endå gott :)


Imorgon ska vi repa dansen & ta med scenkläder. Får se hur det går med allt. På fredag har vi heldag dans. Från halv 9 till halv 5 på kvällen. There will be fights.. Och på måndag nästa vecka ska vi ha scenrep för första gången. Ihh! Sedan är det dags för dansföreställningen på tisdagen. You're welcome to watch it! :)

JAG ÄR SKOLTRÖTT. DÖDA MIG.
ELLER GÖR DAGARNA ROLIGARE! (Hej, positiv-klubben, Let's go!) :)

(Jag mår psykiskt dåligt för att det är så jävla stökigt i vårat rum, men jag orkar inte städa.)

Så, med det sagt, God natt på er & hoppas ni får en fin dag imorgon! :)





Måndag

Onödig dag. Inte mycket vettigt har gjorts idag. :)

Namn - Isabelle
Födelsedag - 21 April
Hemstad - Stockholm
Ögonfärg - Brun
Hårfärg - Brun/Svart
Längd - 1.70 minst...
Högerhänt/vänsterhänt - Högerhänt.
Stjärntecken - Oxe
Skostorlek - 39, 40, 41
Är dina föräldrar skilda - Ja
Skor idag - Röd/vita Vans
Det första du tänker när du vaknar - Varför är det så ljust? / Jag vill ligga kvaaar!

FRAMTID
Namn på barn - Ingen aning
Vad vill du bli när du blir gammal - En tuff farmor/mormor
Drömjobbet - Dansare

FAVORIT
Mat - Uhh.. Tacos / Sushi
Sport - Dans!
Djur - Pingviner
Glass - Ben & Jerry´s
Nummer - 17 & 21
Tuggummi - Extra
Helgdag - Lördag
Årstid - Sommar
Tandkrämssmak - Venne.. Något fräsht, haha ;P
Radiostation - Lyssnar inte på radio längre :\

HAR DU NÅGONSIN
Rymt hemifrån - Ja
Skolkat - Ja
Sovit utomhus - Ja (i tält)
Gråtit i skolan - Ja
Spytt i skolan - Nej
Velat bli modell - Ja
Gjort något dumt som du skrattar åt idag - Ja
Sett en död människa - Nej
Använt droger - Alkohol..?
Ätit sushi - Oh yes!
Retats - Haha, ja :)

THIS OR THAT
Cider/öl - Cider
Pepsi/cocacola - Coca cola
Mc Donalds/Burger king - MAX! (Annars BK)
Choklad/vanilj - Choklad på godis, vanilj på glass
Jordgubbar/blåbär - Jordgubbar
Kött/veg - Både och!
Tv/film - Tv (eller BRA film)
Gitarr/trummor - Trummor
Adidas/nike - Adidas
Kinesiskt/mexikanskt - Men mat. Både och!
Kakor/paj - Paj
MTV/VH1 - MTV
Blind/döv - Döv

KAN DU
Gå ner i splitt - Nej
Skriva med båda händerna - Haha kan kan jag ju...
Blåsa en bubbla - Ja
Ha dina ögon i kors - Ja
Nudda näsan med tungan - Almost

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
Du pratade med i telefon: Arons mamma
Du skrev med på msn: Linnéa
Du kramade : Aron

VAR ÄR DU
Vad ser man utanför ditt fönster - Teaterhögskolan
Lyssnar du på musik just nu - Nej
Vad har du på dej - Randiga strumpor (Häftigt), VILA byxor, Fender-tröja från NYC :)
Vad är det på din musmatta - Bara rött

HAR DU NÅGONSIN

Blivit kallad hora - Nej
Ljugit om din ålder - Ja
Bråkat utan anledning - Säkert

HAR DU UNDER DEN SENASTE MÅNADEN

Druckit alkohol - Nej
Rökt - Nej
Shoppat - Ja
Haft sex - Ja
Skejtat - Nej (Men borde ha gjort det idag.. Doh.)
Bakat - Nej
Motionerat - Ja
Solat - Ja

Åh, vad underhållande.

SUNday

Helt sjukt, vilken fin dag det har varit.
Jag är typ brun som en pepparkaka nu :)

Kl 9 imorse vaknade jag & Aron med ett ryck och nästan på en gång behav vi oss till Björkhagen med Maja. Vi har nu badat för första gången i år. Kallt i början, men jätteskönt efter ett tag! :) Efter några timmar kom också pappan, mamman och Nadja & Tistou. Vi picknickade och solade och fan vilken skön dag :)

Skoldagen imorgon ser helt sepe ut på schemat, men får la se hur det blir..
Ikväll blir det hallonglass har pappa Peé lovat så nu ska vi ladda upp framför tven.

Chao :)

image176
Maja chillar i solen

image177
Nadja & Tistou


Vilken jäkla lördag!

It's sick I tell you!

Dagen;


1. Vaknar & käkar nyttigfrukost med Aron på balkongen.
2. Vi går till Djurgården & köper mat för 150 kr (Jävla svin. Vi köpte typ ingenting men eftersom det bara finns en mataffär ute på Djurgården var allt svindyrt). Vi solade & allt var supernajs.
3. Vi ser ett gäng engelsmän som slår sig ner 5 meter ifrån oss i gräset. En av dem drar av sig kläderna och har en neongrön.. BORAT-BADDRÄKT på sig! Jag skojar inte. We could almost se everything, hahaha ><
4. Vi håller på att dö av värme men vandrar hem till Skanstull igen
5. Aron failar på att köpa cider från Systemet eftersom hans pass gått ut
6. Micke kommer & vi går på damfotbollsmatch Hammarby - AIK på Kanalplan (Vi har alla tre matchande Bajenmatchtröjor på oss)
7. 3 st 8åringar får igång i stort sett alla bajare med sången "Från Södermalm, kommer vårt lag, som spöjar Djurgården & Gnaget varje dag, och flaggan vår, är grön & vit, och ni ska passa er för vi är Hammarby!" Mest röj var det då. Dessvärre loosade Bajen med 3-0. (Solna tattare, Solna tattare!)
8. Vi kommer hem från matchen och bänkar oss framför tven. Pappa Peé vill ha hjälp med att lägga in musikfiler från en CD till datorn så jag hjälpte honom.
9. Pappa Peé ska test-spela-upp en låt han flyttat över från CD, Windows Media Player öppnas och en PORRFILM går på! WTF, skivan innehöll porr. Alla garvar tills de typ dog, haha. Pappan spelade upp skivan i vanliga CD-spelaren och då hör vi mycket riktigt Bach. En skiva han lånat från Medis bibliotek lät Bach men visade porr. Haha, sick!
10. Pappan fick ett ryck och bestämde sig för att göra blåbärsglass istället...
11. Och nu sitter vi & äter blåbärsglass, haha!

Vilken jävla dag. Jag orkar inte, haha.


Fredag

Vilken bra dag alltså!

Dansen gick bra.. Det känns som om vi kommer klara allt till showerna om 2 veckor. Efter lunch hade vi cirkus ute på skolgården, vilket resulterade i att vi engagerade halva skolan i en rockringstävling. Vi jonglerade, cyklade enhjuling och var akrobatiska också. Allt detta på skolgården. Det var fan kul, haha.

Efter skolan gick jag & Aron till Nytorget och köpte glass.. It was soooo good! Sedan gick vi hem och hämtade Maja. Vi solade & doppade fötterna i Årstaviken. Aron köpte pizza & vi picknickade i gräset på kullen vid Söderfiket Rackaren. Det var supermysigt! Jag älskar detta väder!

Nu ska vi chilla och titta lite på Hundra Höjdare som går på 5an just nu.. :)

PUWS


Friskis & Fräschis

Ja, jävlar.
Matte provet gick åt helvete.
Men jag, Felle & Carro har iaf tränat 2,5 timmar på F&F i Skanstull. De har ju gratis-träning-månad så vi passade på. Vi körde gärnet på diverse maskiner och när vi var klara så såg vi inte så fräscha ut. Men efter dusch & fruktsallad.. Mmyeah!

Skön dag hittills iaf.. Snart ska jag iväg & leta reda på Aron & Maja som är nånstans i skogen vid Gullmars.. Sen blir det nog sushi till lunch tror jag :)

Vad händer i helgen rå?

Puws

Thaimat & mobilseaching...

.. Det är vad min eftermiddag har gått ut på. Skoldagen idag blev kort (slutade kvart över 11), och förlåt ladys men jag orkade inte extramatten. (Som ni redan visste att jag inte skulle, haha...)

Sedan blev det promenad med Maja, som lyckades krypa under ett betongblock, bli upptäckt av 40 skolkids som trodde det var en grävling, och sedan efter mycket om och men lyckats ta sig ut därifrån. Den hunden är tokig ibland.

Efter promisen gick jag & Aron till Orkidé på Medis och käkade fedt god thailunch. Sedan rännde vi runt i Söderhallen lite.. Åkte snabb-starts-hissen, haha. Jag har fan aldrig varit runt där inne på riktigt.. Vi hittade till The English Store som hade fedt mycket roliga saker! Också var vi in i Skrapan & tittade på mobiler och various stuff. Det var mys.

Snart ska vi åka till Nadja för att ha ännu en fotbollskväll :)

PUWS

- Framförandet i engelska idag gick bra btw! -

GRRR

Jag & halva klassen har fått IG på samma uppgifter i matte. Jag & alla andra som brukade ligga på G/VG nivå. Är inte det lite skumt? Inte ens de som brukar få MVG fick G på dessa uppgifter. Vår mattelärare är fan inte helt hel i huvudet

Det har blivit mycket diskussioner om våra betyg på senaste tiden. Och lärarna kan inte försvara sig. Om man klagar på ett visst betyg får man "snäll-betyg" på nästa uppgift i det ämnet. Jag tycker att det är sjukt dåligt. Tur att man är klar med skolan på ett tag snart, för jag klarar fan inte mer.

Förövrigt så köpte jag typ världens godaste oat meal n' chocolate kaka på Pressbyrån idag. Den var så jäkla god. Som en räddare i nöden efter en sövande sammhällslektion då läraren inte förmedlade någonting. Mer kakor åt folket!

Nu sitter jag här hemma & väntar på att Aron, Simon & Maja ska komma hem. Danslektionen idag var bra, men krävande. Likaså 40 min-stretchen efteråt. Jag & Felle kom övernes om att inte gå på dansen på Danscenter ikväll för att vi har så mycket att plugga.. Och egentligen gör det inte mig så mycket. Jag tycker inte att vår danslärare där är så himla bra.

Nu ska jag ta & plugga lite inför det muntliga framförandet i engelska vi ska ha imorgon.

Chao


Baggy pants?

Hey folks.


Jag & Aron tittade just på det mest fuckade Dr Phil avsnitt vi någonsin sett. Det var en debatt som handlade om baggy pants, om det borde förbjudas eller inte. I vissa delstater i USA är det tydligen redan så att man kan få böta upp till 500 dollar eller få 6 månaders fängelse om man har för baggy jeans! Det är fan helt sjukt.. Har de inte större problem att ta upp? Dessutom så påstod vissa att baggy kommer från att gay-män skulle visa sitt ass för att visa att de var tillgängliga för andra män. Också sa de att baggy härstammade från fängelserna där fångarna inte fick ha bälten på sig, och därför hade brallerna så långt ner. Haha, helt crazy. Med i debatten var en dude som gjort en låt som hette "Pull em up!" som han trodde skulle förmedla till kidsen att de skulle dra upp brallerna. Ying Yang Twins var också där och debatterade, och alla som var emot baggy verkade skylla allt på dem. Att de var dåliga förebilder! Jag fattar inte.. Alla hiphopartister har inte brallerna nere vid knäna, och om de har det så har de iaf stora tröjor som döljer det! Det här modet kommer inte (iaf inte bara) från hiphopkulturen!

Några som var med och debatterade ansåg också att det var en rasfråga, att de som använder baggy oftast är svarta och därför ser det ut som om de var kriminella. Alltså påstod de att i stort sett alla som har baggy pants är kriminella. Haha, mjo man kan nästan bara skratta åt vissa ideér ibland. Det var en pappa som hade 3 söner med & debatterade, alla använde de baggy jeans. Och pappan var jäkligt skön och sa typ "Vafan dom är tonåringar, när de blir äldre så åker byxorna upp!" Ja, jäklar... Tyvärr hann vi inte se klart hela programmet för vi skulle ut med Maja men jag har fan aldrig varit med om sjukare Dr Phil avsnitt.



Jag tycker iaf att alla ska få behålla sina baggyjeans och inte behöva paya up med 500 dollars eller 6 månader i fängelse för att ha kläder de tycker är bekväma. Fan skärp er USA!

Vad tycker ni då...?

Söndag

Hey folks..

Helgen var underbar! Just nu är jag jätteseg men kämpar ihop ett blogginlägg endå.

I fredags sov vi i Jakan, vi handlade & förberedde lite grejer osv. Igår vaknade jag sjukt tidigt (läs kl 8) & bestämde mig för att sätta igång att fixa. Eftersom jag älskar att fixa inför party så hann jag göra ganska mycket innan Vånne&Nicke & Linnéa kom för att hjälpa mig med förberedelserna. Fast jag hade endå grejer kvar till dom att göra. Tack för hjälpen, all of you!

Maten, stämningen, dekorationen, tårtan, människorna, allt bidrog till en superkväll! Och jag orkar inte berätta allting i detalj så jag säger bara; Bilderna säger mer än tusen ord! :)

image170
image171
image172
image173
image175

http://juncti0n.bilddagboken.se



Fredag

C ya.

Nu åker jag till Jakan för att förbereda inför partyt.



Lägger upp bilder osv på söndag! :]

PUWS


Torsdag

Hey you..

1 Maj idag då. Grillningen igår gick bra, trots att det småregnade. Det blev till att grilla ute på gården & äta inne. Maten var sjukt god! Kände mig riktigt mätt när vi tog bussen därifrån..

Idag har jag & Aron spenderat det mesta av dagen i skogen hos pappa i Märsta. Vi har busat och lekt med mina småsyskon, hoppat studsmatta & stekt i solen. Det var rikigt skönt! Innan vi fick skjuts av pappa ut till skogen var vi på ÖB i Märsta Centrum och handlade massa grejer till partyt. Fan vad bra ÖB är egentligen! Efter shoppingen hamnade vi på en restaurant & käkade en snabblunch som var riktigt god. Mozzarellasticks, jalapeño, nachochips & buffalowings med 3 olika dipsåser. Yummie!

Imorgon är det Jakan som gäller, då jäklar ska det göras grillspett! ;)

Håller på att bränna Surf-CDs nu.. Får se om det blir bra..
PUWS


RSS 2.0